HERMETIC-Pumpen GmbH

Het bedrijf HERMETIC-Pumpen GmbH bezet op het gebied van sealless pompen een belangrijke positie op de wereldmarkt.

De HERMETIC pompenrange bestaat uit busmotorpompen, magnetisch aangedreven pompen, vacuüm- en verdringerpompen. Afgezien van de standaard uitvoeringen, zijn er een aantal speciale ontwerpen en alternatieven voor specifieke toepassingen mogelijk.

De HERMETIC-pompen zijn leverbaar voorkunnen werken met vloeistof temperaturen van -160 ° C tot +480 ° C, systeem drukken tot 1200 bar en motorvermogens van 1 kW tot 690 kW. Tot op heden zijn wereldwijd meer dan 260.000 HERMETIC-pompen in gebruik voor de meest zware toepassingen.

Onze klantenservice omvat de inbedrijfstelling, modificaties en inspecties, een gegarandeerde onderdelen service en een 24-uurs hotline voor noodgevallen.

De productie vindt plaats in Gundelfingen, Duitsland, in de buurt van Freiburg. Wij garanderen een wereldwijde aanwezigheid op de markt door eigen kantoren, gespecialiseerde reparatiewerkplaatsen en agentschappen in meer dan 50 landen. Met onze firma HERMETIC Pumps Inc. USA hebben onze klanten ook een eigen service center in Noord-Amerika. De opkomende markten in Azië en de Pacific regio worden door onze fabriek in China (Dalian) en ons kantoor in Singapore opgevangen.Onze industrieën:

(Petro-)Chemie / Olie & Gas / Industriële koeling / Energie

Onze Producten:

Hermetically sealed centrifugal pumps


Vacuümpompen en Systemen


Roterende verdringerpompen


Bewakingsapparatuur


DSC06119_rgb_smallCAMT-52_6_rgb_smallIMG_0891_rgb_small